VAN DONGEN UDEN

Lees hier wat onze klanten over ons zeggen

Fam van Sloten
Fam van Sloten
1696690862
Had graag 0 sterren gegeven, wat een slecht bedrijf.Bij montage eerst door een waterleiding geboord, toen in overleg de unit 30cm opgeschoven. Toen boorde de beste man door de buis met electra kabels en internet kabel. Omdat wij even boodschap deden wisten wij dit niet, hier kwamen we pas achter nadat met regen de stoppen er door vlogen. Raymond heeft de electra kabels door verbonden en in de muur gepropt.Bij diverse malen contact zoeken geen gehoor, we kregen pas contact na de aangetekende brief. We kregen te horen dat het doorboren van water leiding en electra niet hun zorg was maar de ons probleem. En dat we nog 3 dagen hadden om factuur te betalen, wat we trouwens niet gaan doen. Dit geld gebruiken we voor herstel waterleiding en electra.Mensen blijf erg ver weg van dit bedrijf, het moet zoals hun het willen. Zodra je daar niet mee accoord gaat, dan komen de dreigementen je om de oren.
Rik Santegoets
Rik Santegoets
1688573614
Niet zo tevreden over dit bedrijf. Wél tevreden over de plaatsing en montage maar niet over de nazorg. Vanaf de plaatsing hebben wij een klacht over een tik in de airco. Helaas geen passende oplossing voor ons en zitten we met een tikkende airco.Helaas is er door drukte ook geen plek in het onderhouds schema voor onze aircoCo. Dus nu moeten we opzoek naar een eigen oplossing voor een airco die niet 100% naar behoren werkt.
Snel teruggebeld en een zeer vriendelijke dame aan de telefoon.
Margot G
Margot G
1686484516
Professioneel, duidelijke afspraken, goede uitleg en service!Heel blij met het resultaat en erg prettig slapen nu met de warme dagen.
Snelle plaatsing, goed voorgelicht.Nette levering, ruimen alles netjes op.Goede uitleg.
John PA5JS
John PA5JS
1686319524
Prima service, komen afspraken na en werken goed en netjes.Geen Afval etc. wordt alles meegenomen.
Tonia Bredius
Tonia Bredius
1681149115
vanaf het begin goed contact. Eerlijk advies. Afspraken zijn keurig nagekomen. Binnen 1 dag was de airconditioning geplaatst met een uitgebreide uitleg hoe je de airco optimaal kan benutten. Zeer tevreden!!!!!
Esther Kloks
Esther Kloks
1681064021
Zeer professioneel, flexibel, klantvriendelijk en kundig. Daarnaast ben ik erg tevreden over de goede service, oplossingsgerichtheid en netheid van werken. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Zeker een aanrader!
Dit bedrijf is een top bedrijf. Vanaf het eerste moment heeft men zich aan afspraken gehouden. Wensen inventariseren, offerte, tijdstip realisatie allemaal zoals afgesproken. Keurig en netjes geleverd werk en alles weer opgeruimd en emballage meegenomen. Het bedrijf heeft bij mijn zoon en bij mij gewerkt en wij waren beide zeer tevreden.
Brain Reynders
Brain Reynders
1680885721
Super service! Komt netjes afspraken na en is samen met zijn team super vriendelijk. Netjes een all-in oplossing gemaakt! Echt een aanrader
Gerrie Toonen
Gerrie Toonen
1680874012
Super snel geholpen en heel vriendelijk, werken erg netjes 2 airco s geplaatst en goed advies gekregen ,zijn er super blij mee voor ons mag de zomer komen voor koeling en de winter voor de warmte van beide airco s nogmaals top ,duimpje voor van dongen airconditioning
Hans van Alphen
Hans van Alphen
1680860821
Twee airco's in onderhoud. Klantvriendelijk en deskundig. Zeer tevreden.
rian Bekkers
rian Bekkers
1671577539
Super blij met de fijne samenwerking en de goede service.Ik zit er warmpjes bij!
C E
C E
1671458179
Raymond legt rustig in begrijpelijke taal de voordelen en nadelen van elk type uit. Je merkt meteen dat hij weet waar hij het over heeft. De apparaten worden netjes gemonteerd en híj laat alles netjes achter. Vakman!
Olga Baten
Olga Baten
1671366311
Hoge kwaliteit, zeer professioneel en installeert heel netjes engeeft goede voorlichting . Zeer aan te bevelen!
Peter van Es
Peter van Es
1671362143
Fijne mensen met hart voor de zaak. Prima plaatsing buitenunit met 3 binnen units. Vooraf goed advies en prijstechnisch prima. Ook onderhoudscontract afgesloten zodat ik de komende jaren er koeltjes en warmpjes bij zit.
Ans Peters
Ans Peters
1671361144
Thijs Quivooij
Thijs Quivooij
1661151567
Inmiddels bij Raymond zowel thuis als op kantoor een aantal airco units besteld. Hij denkt goed mee om de juiste keuze airco te maken. Montage verloopt super netjes, en alles wordt weer schoon opgeleverd.
tom spierings
tom spierings
1657007853
Super service, werkt erg netjes, alles wordt keurig achtergelaten, afspraak is afspraak.Klein " probleempje" gehad, kwam zelfs op zondag om dit op te lossen.100% aan te raden.
Joop Bakker
Joop Bakker
1656059928
Zeer goede service, en heel netjes geïnstalleerd! Top
Ron
Ron
1655795780
Prima en professioneel geïnstalleerd. alles keurig en strak afgewerkt.
Beste lezer,We zijn zeer tevreden met de service en werkwijze van Van Dongen Airconditioning.Correcte uitvoering van de werkzaamheden en alles volgens afgesproken offerte.
Martijn Van Hal
Martijn Van Hal
1655753968
Via een kennis zijn we terecht gekomen bij Raymond. Al snel kwam hij langs en gaf ons een goed advies en dezelfde dag nog een offerte. Ook de plaatsingsdatum volgde op korte termijn wat wij erg prettig vonden.We hebben 2 airco units laten plaatsen die vooral vakkundig en volledig naar verwachting geplaatst zijn. Wij zijn erg tevreden en zouden Raymond dan ook aanraden.
js_loader