VAN DONGEN UDEN

Service & kernwaarden

  • We leveren maatwerk en komen graag bij je langs om gezamenlijk een passende oplossing te vinden.

  • We respecteren gemaakte afspraken en komen onze beloftes na.

  • Het netjes achterlaten van de werkplek is bij ons vanzelfsprekend.

  • De onberispelijke afwerking bij montage. Geen onafgewerkte en/of loshangende kabels en leidingen, wel installaties waar jij en wij terecht trots op kunnen zijn.

  • De installaties worden netjes en volgens wettelijke richtlijnen geïnstalleerd (BRL100).

AIRCONDITIONING

Voor huis & kantoor

Op zoek naar een airco voor kantoor of voor in de woning? Van Dongen Airconditioning & Koeltechniek werkt voornamelijk met A-merken zoals Daikin, LG, Toshiba en Mitsubishi. Heb je een ander merk in gedachten, laat het ons gerust weten, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn. 

De belangrijkste functie van een airco is koelen. Inmiddels wordt de airco in de winter ook steeds vaker gebruikt om de kamer(s) mee te verwarmen. Doordat steeds meer mensen zonnepanelen hebben, zijn de energiekosten daardoor ook een stuk lager. Naast het koelen en verwarmen, haalt de airco vocht uit de ruimte, ventileert en zuivert de lucht. Met deze functies kun je dus het hele jaar door de airco gebruiken en zorg je voor een aangenaam klimaat binnenshuis. Zowel de ventilatie- als zuiveringsfunctie zorgen voor een schonere ruimte. De airco is ook een goede optie voor mensen met (ernstige) luchtwegproblemen en/of hooikoorts. 

Soorten airconditioning

Een airco bestaat uit minimaal twee delen; een binnenunit en een buitenunit (split-airco). Indien er meerdere binnenunits aan een buitenunit worden gekoppeld dan noemen we dit een multi split.  

De meest gebruikte modellen in huis zijn de wandmodellen. Daarnaast bestaan er ook vloermodellen en plafondmodellen. Wat is nu voor mij de beste oplossing? Daarvoor komen we graag vrijblijvend bij je langs om de mogelijkheden te bespreken en kunnen wij je adviseren welke model(len) bij jullie situatie past.